Koorreis Leipzig

Het koor bij het standbeeld van Bach

Vrijdag 5 oktober gingen we per bus op koorreis naar Leipzig ter gelegenheid van ons 25-jarige jubileum! Gezellig met onze partners en vrienden van Mardi le Vingt. Op het programma stond o.a. een miniconcert bij het graf van Johann Sebastian Bach en een groot jubileumconcert in de Reformierte Kirche samen met het Männerchor Leipzig-Nord die dit jaar hun 65 jaar bestaan vieren en het Männerchor “Liederkranz” Zwickau. Op de zondag traden we op samen met het koor uit Leipzig bij het Volkerschlachtdenkmal. Daarnaast was er volop ruimte om de stad te bekijken, gezellig samen te eten en tot slot een Bonte Avond.

De koren na het optreden in het Volkerslachtdenkmal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s