Jubileumactie Mardi le Vingt

Word donateur en ontvang twee kaarten voor ons jubileumconcert

Zoals u wel zult begrijpen, wordt het organiseren van een concert tegen lage entreekosten, vanwege het uitblijven van subsidiegelden, steeds moeilijker. Mardi le Vingt streeft ernaar, minimaal éénmaal per jaar een concert te geven met begeleiding van een professioneel orkest en/of solisten. De steun van mensen om ons heen, van liefhebbers, van donateurs, is hierbij onontbeerlijk.

Hoe?

Donateurs kunnen het koor ondersteunen door een jaarlijkse financiële bijdrage te doen van minimaal € 35,00. Een aanmeldingsformulier kunt u downloaden op deze pagina (zie hieronder). Natuurlijk mag u ook op een andere manier contact maken, dan sturen wij u het formulier op!

Wat is mijn voordeel?

Met de speciale jubileumactie krijgt u twee kaarten voor ons jubileumconcert als u donateur wordt. En profiteert u als donateur in de toekomst van twee mooie gereserveerde plaatsen bij onze concerten (entreekaarten dan niet inbegrepen). Deze actie is geldig tot 19.15 uur op zaterdag 23 november 2019 dus ook bij de kerk kunt u nog gebruik maken van deze actie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s